مزاج و طبع خوراکیها

food

مزاج خوراکها:

مزاج گوشت ها???
بلدرچین…………….گرم وخشک
بوقلمون……………گرم وتر
پاچه………………..گرم وتر
تخم ماهی………….گرم وخشک
تخم مرغ….زرده?گرم؛سفیده?سرد
جگر سفید…………گرم وتر
جگرسیاه………….گرم وتر
خروس……………گرم وخشک
دل……………….گرم وخشک
زبان……………..گرم وتر
سار……………..گرم وتر
سیرابی…………سردوخشک
شتر…………….گرم وخشک
شترمرغ………..گرم وخشک
غاز……………..گرم وتر
قرقاول…………گرم وخشک
قلوه…………….سردوخشک
کباب……………گرم وخشک
کبک…………….گرم وخشک
کبوتر…………..گرم وخشک
گاو…………….سردوخشک
گنجشک……….گرم وخشک
گوزن………….گرم وخشک
گوساله……….سردوتر
گوسفند……….گرم وتر
مرغ محلی…….گرم وتر
مرغ ماشینی…..سردوتر
مغز……………سردوتر
میگو ………….گرم وتر
اردک………….گرم وخشک
انواع ماهی……سردوتر
آهو……………گرم وخشک
بز…………….سردوخشک مزاج

میوه ها???
ازگیل…..سردوخشک
آلبالو……سردوخشک
آلو وآلوچه…..سردوتر
انارترش…..سردوخشک
انارشیرین…..سردوتر
آناناس………گرم وتر
انبه…………گرم وخشک
انجیرتازه…….گرم وتر
انجیرخشک……گرم وتر
انگور……….گرم وتر
بالنگ………سردوخشک
به…………گرم وخشک
پرتقال …….سردوتر
تمرهندی……سردوخشک
خرما………..گرم وتر
دارابی……..سردوتر
زالزالک……سردوخشک
زردآلو…….سردوتر
زرشک…….سردوخشک
ذغال اخته……سردوخشک
زیتون……….گرم وخشک
سنجد…….سردوخشک
غوره……..سردوخشک
شلیل……سردوتر
قیسی…..گرم وتر
شفتالو…….سردوتر
کنار……سردوخشک
کیوی…….سردوتر
گریپ فروت……سردوخشک
لیموشیرین…….سردوتر
لیموعمانی…….سردوخشک
موز……….گرم وتر
گلابی….. گرم وتر
گیلاس…….گرم وتر
مویز……گرم وتر
نارگیل….  گرم وخشک
هلو…. گرم وتر
نارنج……سردوخشک

مزاج صیفی جات??????
اقسام کدو………….سرد وتر
بادمجان……………..گرم وخشک
خربزه……………….گرم وتر
خیاربوته ای…………سردوتر
خیار چنبر……………گرم وتر
طالبی……………….گرم وتر
فلفل سبز…………..گرم وخشک
گرمک……………….گرم وتر
گوجه فرنگی……….سردوتر
هندوانه……………..سردوتر

مزاج مغزهای گیاهی??????
بادام درختی شیرین….گرم وخشک
بادام درختی تلخ…..گرم وخشک
بادام زمینی……گرم وتر
بادام کوهی …..گرم وخشک
بادام هندی…….گرم وخسک
بلوط خوراکی….سرد وخشک
پسته کوهی…..گرم وخشک
به دانه………..سردوتر
پسته………….گرم وخشک
تخم آفتابگردان….گرم وخشک
تخم خربزه………گرم وتر
تخم طالبی………سردوتر
تخم هندوانه…….سردوتر
چلغوز…………گرم وخشک
خشخاش……….سردوتر
شاه بلوط………سردوخشک
شاه دانه……….گرم وخشک
فندق…………..گرم وخشک
کنجد…………..گرم وتر
اسپند…………..گرم وخشک
گردو…………..گرم وخشک

مزاج ادویه ها???
اسطو خودوس…….گرم وخشک
افتیمون……………گرم وخشک
انیسون……………گرم وخشک
آویشن…………….گرم وخشک
بادرنجبویه…………گرم وخشک
برگ بو…………….گرم وخشک
تخم کافشه………..گرم وخشک
خردل………………گرم وخشک
دارچین…………….گرم وخشک
رزماری…………..گرم وخشک
زردچوبه………….گرم وخشک
زعفران…………..گرم وخشک
زنجبیل……………گرم وخشک
زنیان………………گرم وخشک
زیره ………………گرم وخشک
سماق……………..سردوخشک
سیاه دانه………….گرم وخشک
فلفل………………گرم وخشک
قهوه………………گرم وخشک
کاکائو……………..گرم وخشک
گل گاوزبان……….گرم وتر
تندوری……………گرم وخشک
گلپر……………….گرم وخشک
میخک…………….گرم وخشک
نشاسته…………سردوخشک
نمک…………….گرم وخشک
نمک دریا…… ….گرم وخشک
هل…………..گرم وخشک
وانیل……….گرم وخشک
سورنجان……گرم وخشک
خولنجان…….گرم وخشک

ﺍﮔﺮ ﺩﺍﺭﺍﯼ ﻣﺸﮑﻼﺕ ﮔﻮﺍﺭﺷﯽ ﻫﺴﺘﯿﺪ،
ﺭﯾﺤﺎﻥ
ﺑﺨﻮﺭﯾﺪ .
– ﺍﮔﺮ ﺩﭼﺎﺭ ﺳﻮﺯﺵ ﻣﻌﺪﻩ ﻫﺴﺘﯿﺪ، ﭼﺎﯼ
ﺑﺎﺑﻮﻧﻪ
ﺑﺨﻮﺭﯾﺪ
ﺑﻪﺍﺷﺘﺮﺍﮎ ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﺪ ﺑﺮﺍﯼ ﺁﻧﺎﻥ ﮐﻪ ﺑﺮﺍﯾﺘﺎﻥ
ﺍﺭﺯﺷﻤﻨﺪﻧﺪ…
ﺩﻩ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﺑﺰﺭﮒ ﻛﻪ ﺑﺎﻋﺚ ﺳﮑﺘﻪ ﻣﻐﺰﯼ
ﻣﯿﺸﻮﺩ :
۱ – ﻧﺨﻮﺭﺩﻥ ﺻﺒﺤﺎﻧﻪ
۲ – ﭘﺮﺧﻮﺭﯼ
۳ – ﺩﺧﺎﻧﯿﺎﺕ
۴ – ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺯﯾﺎﺩ ﻗﻨﺪ ﻭ ﺷﻜﺮ
۵ – ﺁﻟﻮﺩﮔﯽ ﻫﻮﺍ
۶ – ﻛﻤﺒﻮﺩ ﺧﻮﺍﺏ
۷ – ﭘﻮﺷﺎﻧﺪﻥ ﺳﺮ ﺑﻪ ﻫﻨﮕﺎﻡ ﺧﻮﺍﺏ
۸ – ﻛﺎﺭ ﻛﺸﯿﺪﻥ ﺍﺯ ﻣﻐﺰﺗﺎﻥ ﺩﺭ ﻫﻨﮕﺎﻡ ﺑﯿﻤﺎﺭﯼ
۹ – ﻛﺎﻫﺶ ﺍﻓﻜﺎﺭ ﻣﺜﺒﺖ
۱۰ – ﻛﻢ ﺣﺮﻓﯽ

چند عادت غذایی مفید

۱-روز رابامیوه شروع کنیم
۲-بگذاریم چای ما اندکی خنک شود
۳-قندهایمان را ریز کنیم
۴-بانوشابه قهرکنیم
۵-برنج مان را ابکش نکنیم
۶-نان سفیداستفاده نکنیم
۷-باروغن جامد خداحافظی کنیم
۸-سیروپیازرو دربرنامه غذاییمان بگنجانیم
۹-اب زیاد بخوریم
۱۰-چیپس نخوریم
۱۱-ماهی بخوریم
۱۲-باکالباس وسوسیس سرسنگین باشیم
۱۳-هیچ وعده غذایی راحذف نکنیم
۱۴-غذاراخوب بجویم
۱۵-نمکدانها رادر ویترین بزاریم
۱۶-ازماست کم چرب غافل نشویم
۱۷-گوجه فرنگی خورباشیم
۱۸-دیرشام نخوریم
۱۹-زیادتعارف نکنیم وتعارف نشویم
۲۰-ورزش و نرمش تو برنامه روزانه داشته باشیم

“۵خاصیت باورنکردنی سماق”

آیا میدانستید هربلور سماق دارای سی هزار اتم است که هر اتم باعث ساخت گلبول قرمز خونی می شود

آیا میدانستید رنگ قرمز سوخته سماق از وجود دازیتنینوزن است که باعث از بین بردن هر نوع سلول سرطانی می شود

آیا میدانستید مصرف سماق با غذا باعث جلوگیری از جذب چربی ها می شود

آیا میدانستید سماق باعث رفع الزامیر به دلیل وجود اندوسیتوز در آن است
لیست غذاهای سرد مزاج و گرم مزاج
@Isfahanmomtaz

بدن هر کسی با دریافت یکسری غذاها واکنش مخصوصی را از خود نشان می‌دهد. مثلا شنیده‌اید که می‌گویند فلان کس با خوردن یک خیار سردی‌اش می‌کند و دیگری با مصرف یک مویز گرمی‌اش می‌کند. این همان ارتباط میان نوع غذاها با ماهیت مزاج ماست که اگر رعایت نشود اثرات ناگوار گرمی و سردی در غالب علائم بیماری بروز می‌کند.ما در این بخش آسمونی لیستی از غذاهای سردمزاج و گرم مزاج را برای شما قرار داده ایم.
@Isfahanmomtaz

۱- قورمه سبزی : گرم
۲- قیمه : گرم
۳- فسنجان : گرم
۴- بادمجان : گرم
۵- کدو : سرد
۶- آلو اسفناج : سرد
۷- کرفس : گرم
۸- بامیه : سرد
۹- ریواس : سرد
۱۰- مرغ ترش : سرد
۱۱- کته : معتدل روبه سرد
۱۲- پلو : معندل روبه سرد
۱۳- سبزی پلو : گرم
۱۴- باقلا پلو : سرد
۱۵- زرشک پلو : سرد
۱۶- آلبالو پلو : سرد
۱۷- لوبیا پلو : سرد
۱۸- کلم پلو : سرد
۱۹- رشته پلو : سرد
۲۰- دم پختک : گرم
۲۱- نخود اب :گرم
۲۲- عدس پلو : سرد
۲۳- مرصع پلو : گرم
۲۴- شیرین پلو : گرم
۲۵- ماش پلو : سرد
۲۶- استانبولی :سرد
۲۷- ته چین :معتدل
۲۸- کوفته تبریزی : معتدل
۲۹- کوفته ریزه : گرم
۳۰- کوفته برنجی : سرد
۳۰- کوفته برنجی : سرد
۳۱- تاس کباب : گرم
۳۲- کوکو سبزی : گرم
۳۳- کوکو سیب زمینی : سرد
۳۴- کتلت : سرد
۳۵- شامی :گرم
۳۶- آش رشته : معتدل
۳۷- آش ساده : سرد
۳۸- آش دوغ : سرد
۳۹- آش شعله قلم کار : گرم
۴۰- اشکنه : گرم
۴۱- کله جوش :معتدل به گرم
۴۲- آبگوشت : گرم
۴۳- سوپ جو :سرد
۴۴- سوپ رشته فرنگی : سرد
۴۵- شیر برنج : سرد
۴۶- فرنی : معتدل
۴۷- شله زرد : معتدل
۴۸- آش شلغم : معتدال
۴۹- سوپ شیر : سرد
۵۰- نرگسی : معتدل
۵۱- عدسی :سرد
۵۲- آش اوماج :سرد
۵۳- سمنو : گرم
۵۴- کاچی : گرم
۵۵- کباب کوبیده : گرم
۵۶- کباب ترکی : سرد
۵۷- ژامبون گوشت : سرد
۵۸- رامبون مرغ : سرد
۵۹- سوسیس کالباس : سرد
۶۰- جوجه کباب : سرد
۶۱- کباب برگ : گرم
۶۲- بریانی : گرم
۶۳- همبر گر : سرد
۶۴- فلافل ذرت : سرد
۶۵- فلافل نخود : گرم
۶۶- چیپس : سرد
۶۷- کشک بادنجان(کشک زیاد): سرد
۶۸- حلیم گندم : گرم
۶۹- حلیم بادنجان : سرد
۷۰- میرزا قاسمی : سرد
۷۱- الویه : سرد
۷۲- ماکارونی : سرد
۷۳- لازانیا : سرد
۷۴- املت با گوجه : سرد
۷۵- دلمه برگ مو : معتدل
۷۶- دلمه،فلفل،گوجه : سرد
۷۷- دلمه بادنجان : گرم
۷۸- خوراک لوبیا سبز : سرد
۷۹- خوراک لوبیا قرمز
۸۰- املت با فلفل سبزو فارچ : سرد
۸۱- بورانی : سرد
۸۲- جغوربغور : معتدل
۸۳- بافلا قاتق : سرد
۸۴- حلوا : گرم
۸۵- خرمالو : گرما
۸۶- لبو : گرم
۸۷- بستنی سنتی : معتدل روبه گرم
۸۹- بستنی میوه ای : معتدل روبه سرد
۹۰- فالوده : سرد
۹۱- ماءالشعیر ساده : سرد
۹۲- ماءشعیر میوه ای : سرد

رفتن به نوارابزار